vrijdag 28 april 2006

Isolease blogt!

We stellen ons natuurlijk eerst even voor:

Wie zijn we
Ons bedrijf -Isolease- werd begin 2003 geboren, als het geesteskind van een KAM-Coördinator. Zij ontwikkelde een nieuw concept op het gebied van Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Een concept dat er voor zorgt dat extern advies niet langer een stoffig en vooral duur imago heeft.

Inmiddels bestaat het bedrijf uit 5 enthousiaste, ervaren adviseurs die allen breed inzetbaar zijn. Naast de oorspronkelijke KAM-activiteiten heeft Isolease een aardig dienstenpakket ontwikkeld. Van kwaliteit tot veiligheid, van inventarisatie tot presentatie, van opleiding tot handleiding. Geen poeha of blabla. Gewoon Isolease!

Wat doen we
Isolease adviseert en ondersteunt bedrijven wanneer zij moeten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving en/of willen voldoen aan een (inter)nationale norm of richtlijn. Denk bijvoorbeeld aan ISO 9001, ISO 14001,VCA, VCU, OHSAS 18001 of HACCP. We vertalen de kleine lettertjes uit de wet- en regelgeving of (inter)nationale norm in begrijpelijke taal en maken een vertaalslag naar de praktijk.

Hoe doen we het
U kunt ons leasen! Zo eenvoudig is het. Natuurlijk vinden wij leasen een uitkomst voor iedereen. Maar u bepaalt zelf op welke wijze u ons wilt inhuren. Op regie- of projectbasis? Geen probleem! Dan willen wij ook nog wel met u in gesprek over het tarief. Want ook daarin zijn we niet stoffig.

Wat doen we hier
Hier bloggen we over tips & trucs, ervaringen, dagelijkse bezigheden en alles wat we verder nog kwijt willen. Ongedwongen en zonder enige regelmaat. We zijn immers niet in álles zo normgebonden...

Geen opmerkingen: