dinsdag 8 mei 2007

Verbeter uw veiligheid én ons milieu

Eigenlijk staat men er nauwelijks bij stil. Maar elke keer wanneer we in de auto stappen wagen we ons aan de gevaarlijkste activiteit uit ons leven. Gevaarlijk? Zijn de meeste auto’s dan niet uitgerust met ABS, Airbags, 3 puntgordels, gladheidssenoren en andere technische snufjes om ons veilig door het verkeer te loodsen?

Ja zeker, steeds vaker. Toch, ondanks alle technische mogelijkheden waar een auto mee is uitgerust, vallen er wereldwijd 500.000 verkeersdoden per jaar. Voor uw beeldvorming: Dat zijn 1.370 slachtoffers per dag. Mocht dit getal nog niet voldoende tot de verbeelding spreken; het komt neer op 3 propvolle Jumbojet per dag.

Daarnaast is autorijden natuurlijk ook een milieuvervuilende bezigheid. Als eens nagedacht over het volgen van een verkeersveiligheidstraining? Het is niet alleen heel nuttig, zowel voor uw veiligheid, ons milieu én uw beurs, maar ook érg leuk! Wat dacht u van een leerzaam en gezellig personeelsuitje? Er zijn zelfs subsidiemogelijkheden. Misschien iets om over na te denken wanneer u in de auto zit.

Geen opmerkingen: